Le Salon Tamara

Schoonheidssalon Le Salon Tamara is gelegen aan de Koning Lodewijklaan 158 in Apeldoorn.

Meer informatie over Le Salon Tamara in Apeldoorn

Op zoek naar een Beautysalon in Apeldoorn? De deskundigen van Le Salon Tamara verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Le Salon Tamara ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Apeldoorn.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Koning Lodewijklaan 158 in Apeldoorn. Le Salon Tamara kun je telefonisch bereiken via: 31 55 355 3615 en voor meer informatie kun je de website http://lesalontamara.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Le Salon Tamara staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Le Salon Tamara? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Le Salon Tamara het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Le Salon Tamara

Bezoekers bekeken ook