Salon Larimar

Schoonheidssalon Salon Larimar is gelegen aan de Harderwijkerweg 332 in Hulshorst.

Meer informatie over Salon Larimar in Hulshorst

Op zoek naar een Beautysalon in Hulshorst? De deskundigen van Salon Larimar verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Salon Larimar ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Hulshorst.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Harderwijkerweg 332 in Hulshorst. Salon Larimar kun je telefonisch bereiken via: 31 6 55182848 en voor meer informatie kun je de website http://www.salonlarimar.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Salon Larimar staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Salon Larimar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Larimar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Salon Larimar

Bezoekers bekeken ook