Assos Skin & Beauty

Schoonheidssalon Assos Skin & Beauty is gelegen aan de Dagpauwooglaan 69 in Den Haag.

Meer informatie over Assos Skin & Beauty in Den Haag

Op zoek naar een Beautysalon in Den Haag? De deskundigen van Assos Skin & Beauty verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Assos Skin & Beauty ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Den Haag.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Dagpauwooglaan 69 in Den Haag. Assos Skin & Beauty kun je telefonisch bereiken via: 31 6 47867951 en voor meer informatie kun je de website http://www.assoslaser.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Assos Skin & Beauty staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Assos Skin & Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Assos Skin & Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Assos Skin & Beauty

Bezoekers bekeken ook