Astrella's Beauty Salon

Schoonheidssalon Astrella's Beauty Salon is gelegen aan de Nunspeetlaan 416 in Den Haag.

Meer informatie over Astrella's Beauty Salon in Den Haag

Op zoek naar een Beautysalon in Den Haag? De deskundigen van Astrella's Beauty Salon verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Astrella's Beauty Salon ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Den Haag.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Nunspeetlaan 416 in Den Haag. Astrella's Beauty Salon kun je telefonisch bereiken via: 31 70 427 3599 en voor meer informatie kun je de website https://m.facebook.com/2astrellas/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Astrella's Beauty Salon staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Astrella's Beauty Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Astrella's Beauty Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Astrella’s Beauty Salon

Bezoekers bekeken ook