Beauty Bar MAUI

Nagelstudio Beauty Bar MAUI is gelegen aan de Verenigd Koninkrijkhof 32 in De Lier.

Meer informatie over Beauty Bar MAUI in De Lier

Op zoek naar een Beautysalon in De Lier? De deskundigen van Beauty Bar MAUI verwelkomen je graag in hun Nagelstudio om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Nagelstudio Beauty Bar MAUI ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van De Lier.

De exacte locatie van deze Nagelstudio is te vinden aan de Verenigd Koninkrijkhof 32 in De Lier. Beauty Bar MAUI kun je telefonisch bereiken via: 31 6 21524998 en voor meer informatie kun je de website http://www.beautybarmaui.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Beauty Bar MAUI staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Beauty Bar MAUI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Bar MAUI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Beauty Bar MAUI

Bezoekers bekeken ook