Beauty by Irene

Schoonheidssalon Beauty by Irene is gelegen aan de Dorpsstraat 26 in Rosmalen.

Meer informatie over Beauty by Irene in Rosmalen

Op zoek naar een Beautysalon in Rosmalen? De deskundigen van Beauty by Irene verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Beauty by Irene ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Rosmalen.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Dorpsstraat 26 in Rosmalen. Beauty by Irene kun je telefonisch bereiken via: 31 6 22033213 en voor meer informatie kun je de website https://beautybyirene.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Beauty by Irene staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Beauty by Irene? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty by Irene het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Beauty by Irene

Bezoekers bekeken ook