Beauty & Feet Bolsward

Schoonheidssalon Beauty & Feet Bolsward is gelegen aan de Broereplein 1 in Bolsward.

Meer informatie over Beauty & Feet Bolsward in Bolsward

Op zoek naar een Beautysalon in Bolsward? De deskundigen van Beauty & Feet Bolsward verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Beauty & Feet Bolsward ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Bolsward.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Broereplein 1 in Bolsward. Beauty & Feet Bolsward kun je telefonisch bereiken via: 31 6 31098123 en voor meer informatie kun je de website http://www.beautyandfeetbolsward.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Beauty & Feet Bolsward staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Beauty & Feet Bolsward? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty & Feet Bolsward het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Beauty & Feet Bolsward

Bezoekers bekeken ook