Beauty Salon La Miha

Schoonheidssalon Beauty Salon La Miha is gelegen aan de Het Hoge Licht 44 in Maassluis.

Meer informatie over Beauty Salon La Miha in Maassluis

Op zoek naar een Beautysalon in Maassluis? De deskundigen van Beauty Salon La Miha verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Beauty Salon La Miha ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Maassluis.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Het Hoge Licht 44 in Maassluis. Beauty Salon La Miha kun je telefonisch bereiken via: 31 6 52840545 en voor meer informatie kun je de website http://www.beautysalonlamiha.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Beauty Salon La Miha staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Beauty Salon La Miha? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Salon La Miha het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Beauty Salon La Miha

Bezoekers bekeken ook