Beautysalon Blue

Schoonheidssalon Beautysalon Blue is gelegen aan de Haarlemmerstraat 188 in Leiden.

Meer informatie over Beautysalon Blue in Leiden

Op zoek naar een Beautysalon in Leiden? De deskundigen van Beautysalon Blue verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Beautysalon Blue ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Leiden.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Haarlemmerstraat 188 in Leiden. Beautysalon Blue kun je telefonisch bereiken via: 31 71 532 8069 en voor meer informatie kun je de website http://www.beautysalonblue.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Beautysalon Blue staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Beautysalon Blue? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Blue het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Beautysalon Blue

Bezoekers bekeken ook