Beautysalon De Parel

Nagelstudio Beautysalon De Parel is gelegen aan de Vondellaan 13-A in Maassluis.

Meer informatie over Beautysalon De Parel in Maassluis

Op zoek naar een Beautysalon in Maassluis? De deskundigen van Beautysalon De Parel verwelkomen je graag in hun Nagelstudio om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Nagelstudio Beautysalon De Parel ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Maassluis.

De exacte locatie van deze Nagelstudio is te vinden aan de Vondellaan 13-A in Maassluis. Beautysalon De Parel kun je telefonisch bereiken via: 31 6 12076150 en voor meer informatie kun je de website http://www.deparelinfo.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Beautysalon De Parel staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Beautysalon De Parel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon De Parel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Beautysalon De Parel

Bezoekers bekeken ook