Beautysalon de Parels

Schoonheidssalon Beautysalon de Parels is gelegen aan de Bremstraat 9 in Borne.

Meer informatie over Beautysalon de Parels in Borne

Op zoek naar een Beautysalon in Borne? De deskundigen van Beautysalon de Parels verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Beautysalon de Parels ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Borne.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Bremstraat 9 in Borne. Beautysalon de Parels kun je telefonisch bereiken via: 31 6 26134445 en voor meer informatie kun je de website raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Beautysalon de Parels staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Beautysalon de Parels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon de Parels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Beautysalon de Parels

Bezoekers bekeken ook