Beautysalon Fränds

Schoonheidssalon Beautysalon Fränds is gelegen aan de Christiaan Huygensstraat 12 in Voorschoten.

Meer informatie over Beautysalon Fränds in Voorschoten

Op zoek naar een Beautysalon in Voorschoten? De deskundigen van Beautysalon Fränds verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Beautysalon Fränds ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Voorschoten.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Christiaan Huygensstraat 12 in Voorschoten. Beautysalon Fränds kun je telefonisch bereiken via: 31 71 785 0628 en voor meer informatie kun je de website http://www.frands.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Beautysalon Fränds staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Beautysalon Fränds? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Fränds het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Beautysalon Fränds

Bezoekers bekeken ook