Beautysalon Freshique

Schoonheidssalon Beautysalon Freshique is gelegen aan de Willem Lodewijklaan 43 in Vlaardingen.

Meer informatie over Beautysalon Freshique in Vlaardingen

Op zoek naar een Beautysalon in Vlaardingen? De deskundigen van Beautysalon Freshique verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Beautysalon Freshique ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Vlaardingen.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Willem Lodewijklaan 43 in Vlaardingen. Beautysalon Freshique kun je telefonisch bereiken via: 31 6 20620085 en voor meer informatie kun je de website http://www.beautysalonfreshique.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Beautysalon Freshique staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Beautysalon Freshique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Freshique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Beautysalon Freshique

Bezoekers bekeken ook