Beautysalon Iris

Schoonheidssalon Beautysalon Iris is gelegen aan de Buidelmos 32 in Zwolle.

Meer informatie over Beautysalon Iris in Zwolle

Op zoek naar een Beautysalon in Zwolle? De deskundigen van Beautysalon Iris verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Beautysalon Iris ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Zwolle.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Buidelmos 32 in Zwolle. Beautysalon Iris kun je telefonisch bereiken via: 31 6 42315061 en voor meer informatie kun je de website http://www.beautysaloniris.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Beautysalon Iris staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Beautysalon Iris? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Iris het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Beautysalon Iris

Bezoekers bekeken ook