Beautysalon Jaimz

Schoonheidssalon Beautysalon Jaimz is gelegen aan de Zonnekruid 46 in Nootdorp.

Meer informatie over Beautysalon Jaimz in Nootdorp

Op zoek naar een Beautysalon in Nootdorp? De deskundigen van Beautysalon Jaimz verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Beautysalon Jaimz ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Nootdorp.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Zonnekruid 46 in Nootdorp. Beautysalon Jaimz kun je telefonisch bereiken via: 31 6 40516351 en voor meer informatie kun je de website http://beautysalonjaimz.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Beautysalon Jaimz staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Beautysalon Jaimz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Jaimz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Beautysalon Jaimz

Bezoekers bekeken ook