Beautysalon Janh

Schoonheidssalon Beautysalon Janh is gelegen aan de Prins Willem Alexander Promenade 8 in Rijswijk.

Meer informatie over Beautysalon Janh in Rijswijk

Op zoek naar een Beautysalon in Rijswijk? De deskundigen van Beautysalon Janh verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Beautysalon Janh ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Rijswijk.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Prins Willem Alexander Promenade 8 in Rijswijk. Beautysalon Janh kun je telefonisch bereiken via: 31 70 394 1807 en voor meer informatie kun je de website https://instagram.com/beautysalon_janh?utm_medium=copy_link raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Beautysalon Janh staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Beautysalon Janh? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Janh het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Beautysalon Janh

Bezoekers bekeken ook