Beautysalon la Lune

Schoonheidssalon Beautysalon la Lune is gelegen aan de De Bullstraat 36 in Den Haag.

Meer informatie over Beautysalon la Lune in Den Haag

Op zoek naar een Beautysalon in Den Haag? De deskundigen van Beautysalon la Lune verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Beautysalon la Lune ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Den Haag.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de De Bullstraat 36 in Den Haag. Beautysalon la Lune kun je telefonisch bereiken via: 31 6 34542987 en voor meer informatie kun je de website https://widget.treatwell.nl/salon/388989/menu/%20Taal%20widget%20%20Kopieer%20link raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Beautysalon la Lune staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Beautysalon la Lune? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon la Lune het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Beautysalon la Lune

Bezoekers bekeken ook