Beautysalon Nilay

Schoonheidsspecialist Beautysalon Nilay is gelegen aan de Tuinstraat 1 in Rijssen.

Meer informatie over Beautysalon Nilay in Rijssen

Op zoek naar een Beautysalon in Rijssen? De deskundigen van Beautysalon Nilay verwelkomen je graag in hun Schoonheidsspecialist om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidsspecialist Beautysalon Nilay ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Rijssen.

De exacte locatie van deze Schoonheidsspecialist is te vinden aan de Tuinstraat 1 in Rijssen. Beautysalon Nilay kun je telefonisch bereiken via: 31 6 55761128 en voor meer informatie kun je de website http://www.salonnilay.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Beautysalon Nilay staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Beautysalon Nilay? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Nilay het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Beautysalon Nilay

Bezoekers bekeken ook