BEAUTYSALON QUEEN

Schoonheidssalon BEAUTYSALON QUEEN is gelegen aan de Tingietersweg 42 in Haarlem.

Meer informatie over BEAUTYSALON QUEEN in Haarlem

Op zoek naar een Beautysalon in Haarlem? De deskundigen van BEAUTYSALON QUEEN verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon BEAUTYSALON QUEEN ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Haarlem.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Tingietersweg 42 in Haarlem. BEAUTYSALON QUEEN kun je telefonisch bereiken via: 31 6 15869655 en voor meer informatie kun je de website https://www.beautysalonqueen.nl/c-3605568/contact/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van BEAUTYSALON QUEEN staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij BEAUTYSALON QUEEN? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BEAUTYSALON QUEEN het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. BEAUTYSALON QUEEN

Bezoekers bekeken ook