Blendys Beautycenter

Schoonheidssalon Blendys Beautycenter is gelegen aan de Diepenhorstlaan in Rijswijk.

Meer informatie over Blendys Beautycenter in Rijswijk

Op zoek naar een Beautysalon in Rijswijk? De deskundigen van Blendys Beautycenter verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Blendys Beautycenter ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Rijswijk.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Diepenhorstlaan in Rijswijk. Blendys Beautycenter kun je telefonisch bereiken via: 31 6 44500941 en voor meer informatie kun je de website raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Blendys Beautycenter staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Blendys Beautycenter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blendys Beautycenter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Blendys Beautycenter

Bezoekers bekeken ook