Bliss Face Body & Soul

Schoonheidssalon Bliss Face Body & Soul is gelegen aan de Mispel 8 in Borne.

Meer informatie over Bliss Face Body & Soul in Borne

Op zoek naar een Beautysalon in Borne? De deskundigen van Bliss Face Body & Soul verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Bliss Face Body & Soul ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Borne.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Mispel 8 in Borne. Bliss Face Body & Soul kun je telefonisch bereiken via: 31 6 44025519 en voor meer informatie kun je de website http://www.bliss-borne.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Bliss Face Body & Soul staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Bliss Face Body & Soul? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bliss Face Body & Soul het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bliss Face Body & Soul

Bezoekers bekeken ook