Bloss Schoonheidsinstituut

Schoonheidssalon Bloss Schoonheidsinstituut is gelegen aan de Park Vossendijk 397 in Hoogvliet Rotterdam.

Meer informatie over Bloss Schoonheidsinstituut in Hoogvliet Rotterdam

Op zoek naar een Beautysalon in Hoogvliet Rotterdam? De deskundigen van Bloss Schoonheidsinstituut verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Bloss Schoonheidsinstituut ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Hoogvliet Rotterdam.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Park Vossendijk 397 in Hoogvliet Rotterdam. Bloss Schoonheidsinstituut kun je telefonisch bereiken via: 31 6 47108476 en voor meer informatie kun je de website http://www.schoonheidsinstituutbloss.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Bloss Schoonheidsinstituut staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Bloss Schoonheidsinstituut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bloss Schoonheidsinstituut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bloss Schoonheidsinstituut

Bezoekers bekeken ook