Buddha to Beauty

Schoonheidssalon Buddha to Beauty is gelegen aan de Willemstraat 10 in Rijswijk.

Meer informatie over Buddha to Beauty in Rijswijk

Op zoek naar een Beautysalon in Rijswijk? De deskundigen van Buddha to Beauty verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Buddha to Beauty ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Rijswijk.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Willemstraat 10 in Rijswijk. Buddha to Beauty kun je telefonisch bereiken via: 31 70 415 1144 en voor meer informatie kun je de website http://www.buddhatobeauty.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Buddha to Beauty staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Buddha to Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buddha to Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Buddha to Beauty

Bezoekers bekeken ook