Claudia Nails & Art

Nagelstudio Claudia Nails & Art is gelegen aan de Leliestraat 20 in Rozenburg.

Meer informatie over Claudia Nails & Art in Rozenburg

Op zoek naar een Beautysalon in Rozenburg? De deskundigen van Claudia Nails & Art verwelkomen je graag in hun Nagelstudio om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Nagelstudio Claudia Nails & Art ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Rozenburg.

De exacte locatie van deze Nagelstudio is te vinden aan de Leliestraat 20 in Rozenburg. Claudia Nails & Art kun je telefonisch bereiken via: 31 6 11207311 en voor meer informatie kun je de website https://claudia-nails-art.business.site/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Claudia Nails & Art staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Claudia Nails & Art? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Claudia Nails & Art het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Claudia Nails & Art

Bezoekers bekeken ook