De Nagelbar Maassluis

Nagelstudio De Nagelbar Maassluis is gelegen aan de Burgemeester Schwartzlaan 112 in Maassluis.

Meer informatie over De Nagelbar Maassluis in Maassluis

Op zoek naar een Beautysalon in Maassluis? De deskundigen van De Nagelbar Maassluis verwelkomen je graag in hun Nagelstudio om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Nagelstudio De Nagelbar Maassluis ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Maassluis.

De exacte locatie van deze Nagelstudio is te vinden aan de Burgemeester Schwartzlaan 112 in Maassluis. De Nagelbar Maassluis kun je telefonisch bereiken via: en voor meer informatie kun je de website https://de-nagelbar-maassluis.salonized.com/widget_bookings/new raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van De Nagelbar Maassluis staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij De Nagelbar Maassluis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Nagelbar Maassluis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. De Nagelbar Maassluis

Bezoekers bekeken ook