Feel and Care beautysalon

Schoonheidssalon Feel and Care beautysalon is gelegen aan de Liesveld 8 in Vlaardingen.

Meer informatie over Feel and Care beautysalon in Vlaardingen

Op zoek naar een Beautysalon in Vlaardingen? De deskundigen van Feel and Care beautysalon verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Feel and Care beautysalon ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Vlaardingen.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Liesveld 8 in Vlaardingen. Feel and Care beautysalon kun je telefonisch bereiken via: 31 10 503 6559 en voor meer informatie kun je de website http://www.feelandcare.com/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Feel and Care beautysalon staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Feel and Care beautysalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Feel and Care beautysalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Feel and Care beautysalon

Bezoekers bekeken ook