Hair & Beautysalon Mino

Kapper Hair & Beautysalon Mino is gelegen aan de Duyfrakplein 1 in Valkenburg.

Meer informatie over Hair & Beautysalon Mino in Valkenburg

Op zoek naar een Beautysalon in Valkenburg? De deskundigen van Hair & Beautysalon Mino verwelkomen je graag in hun Kapper om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Kapper Hair & Beautysalon Mino ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Valkenburg.

De exacte locatie van deze Kapper is te vinden aan de Duyfrakplein 1 in Valkenburg. Hair & Beautysalon Mino kun je telefonisch bereiken via: 31 71 301 6554 en voor meer informatie kun je de website http://www.salonmino.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Hair & Beautysalon Mino staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Hair & Beautysalon Mino? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair & Beautysalon Mino het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Hair & Beautysalon Mino

Bezoekers bekeken ook