Imitch Schoonheidsstudio

Schoonheidssalon Imitch Schoonheidsstudio is gelegen aan de Nieuwe Kerkstraat 10 in Kapelle.

Meer informatie over Imitch Schoonheidsstudio in Kapelle

Op zoek naar een Beautysalon in Kapelle? De deskundigen van Imitch Schoonheidsstudio verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Imitch Schoonheidsstudio ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Kapelle.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Nieuwe Kerkstraat 10 in Kapelle. Imitch Schoonheidsstudio kun je telefonisch bereiken via: 31 113 342 222 en voor meer informatie kun je de website raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Imitch Schoonheidsstudio staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Imitch Schoonheidsstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Imitch Schoonheidsstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Imitch Schoonheidsstudio

Bezoekers bekeken ook