Irene for Beauty & Skincare

Nagelstudio Irene for Beauty & Skincare is gelegen aan de Pieter van der Plasstraat 8 in Wateringen.

Meer informatie over Irene for Beauty & Skincare in Wateringen

Op zoek naar een Beautysalon in Wateringen? De deskundigen van Irene for Beauty & Skincare verwelkomen je graag in hun Nagelstudio om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Nagelstudio Irene for Beauty & Skincare ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Wateringen.

De exacte locatie van deze Nagelstudio is te vinden aan de Pieter van der Plasstraat 8 in Wateringen. Irene for Beauty & Skincare kun je telefonisch bereiken via: 31 174 712 619 en voor meer informatie kun je de website http://ireneforbeauty.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Irene for Beauty & Skincare staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Irene for Beauty & Skincare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Irene for Beauty & Skincare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Irene for Beauty & Skincare

Bezoekers bekeken ook