Jetie's schoonheidssalon

Schoonheidssalon Jetie's schoonheidssalon is gelegen aan de Johannes Nagelhoutlaan 39 in Bakhuizen.

Meer informatie over Jetie's schoonheidssalon in Bakhuizen

Op zoek naar een Beautysalon in Bakhuizen? De deskundigen van Jetie's schoonheidssalon verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Jetie's schoonheidssalon ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Bakhuizen.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Johannes Nagelhoutlaan 39 in Bakhuizen. Jetie's schoonheidssalon kun je telefonisch bereiken via: en voor meer informatie kun je de website raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Jetie's schoonheidssalon staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Jetie's schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jetie's schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Jetie’s schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook