Kallista Schoonheidssalon

Schoonheidssalon Kallista Schoonheidssalon is gelegen aan de Oude Almeloseweg 1b in Borne.

Meer informatie over Kallista Schoonheidssalon in Borne

Op zoek naar een Beautysalon in Borne? De deskundigen van Kallista Schoonheidssalon verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Kallista Schoonheidssalon ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Borne.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Oude Almeloseweg 1b in Borne. Kallista Schoonheidssalon kun je telefonisch bereiken via: 31 74 266 6927 en voor meer informatie kun je de website http://www.schoonheidssalon-kallista.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Kallista Schoonheidssalon staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Kallista Schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kallista Schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kallista Schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook