Karen's Beauty Point

Schoonheidssalon Karen's Beauty Point is gelegen aan de Kerkemeer 21 in Akersloot.

Meer informatie over Karen's Beauty Point in Akersloot

Op zoek naar een Beautysalon in Akersloot? De deskundigen van Karen's Beauty Point verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Karen's Beauty Point ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Akersloot.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Kerkemeer 21 in Akersloot. Karen's Beauty Point kun je telefonisch bereiken via: 31 251 316 909 en voor meer informatie kun je de website http://www.karensbeautypoint.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Karen's Beauty Point staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Karen's Beauty Point? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Karen's Beauty Point het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Karen’s Beauty Point

Bezoekers bekeken ook