Kathinka

Schoonheidssalon Kathinka is gelegen aan de Hof van Reimerswaal 4617 in Bergen op Zoom.

Meer informatie over Kathinka in Bergen op Zoom

Op zoek naar een Beautysalon in Bergen op Zoom? De deskundigen van Kathinka verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Kathinka ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Bergen op Zoom.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Hof van Reimerswaal 4617 in Bergen op Zoom. Kathinka kun je telefonisch bereiken via: 31 164 252 236 en voor meer informatie kun je de website http://www.kathinkabergenopzoom.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Kathinka staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Kathinka? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kathinka het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kathinka

Bezoekers bekeken ook