Katinka Schoonheids- en Voetverzorging

Schoonheidssalon Katinka Schoonheids- en Voetverzorging is gelegen aan de 21, Van Lockhorstweg in Kockengen.

Meer informatie over Katinka Schoonheids- en Voetverzorging in Kockengen

Op zoek naar een Beautysalon in Kockengen? De deskundigen van Katinka Schoonheids- en Voetverzorging verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Katinka Schoonheids- en Voetverzorging ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Kockengen.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de 21, Van Lockhorstweg in Kockengen. Katinka Schoonheids- en Voetverzorging kun je telefonisch bereiken via: 31 6 14928751 en voor meer informatie kun je de website https://www.pedicure.nl/kockengen/katinka-schoonheids-en-voetverzorging raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Katinka Schoonheids- en Voetverzorging staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Katinka Schoonheids- en Voetverzorging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Katinka Schoonheids- en Voetverzorging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Katinka Schoonheids- en Voetverzorging

Bezoekers bekeken ook