Kim Nails Vlaardingen

Nagelstudio Kim Nails Vlaardingen is gelegen aan de Schoutplein 35 in Vlaardingen.

Meer informatie over Kim Nails Vlaardingen in Vlaardingen

Op zoek naar een Beautysalon in Vlaardingen? De deskundigen van Kim Nails Vlaardingen verwelkomen je graag in hun Nagelstudio om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Nagelstudio Kim Nails Vlaardingen ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Vlaardingen.

De exacte locatie van deze Nagelstudio is te vinden aan de Schoutplein 35 in Vlaardingen. Kim Nails Vlaardingen kun je telefonisch bereiken via: 31 6 40914731 en voor meer informatie kun je de website https://kimnails-vlaardingen.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Kim Nails Vlaardingen staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Kim Nails Vlaardingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kim Nails Vlaardingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kim Nails Vlaardingen

Bezoekers bekeken ook