Kims beauty en pedicure salon

Voetverzorging Kims beauty en pedicure salon is gelegen aan de Anjerstraat 3 in Helmond.

Meer informatie over Kims beauty en pedicure salon in Helmond

Op zoek naar een Beautysalon in Helmond? De deskundigen van Kims beauty en pedicure salon verwelkomen je graag in hun Voetverzorging om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Voetverzorging Kims beauty en pedicure salon ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Helmond.

De exacte locatie van deze Voetverzorging is te vinden aan de Anjerstraat 3 in Helmond. Kims beauty en pedicure salon kun je telefonisch bereiken via: 31 6 25137565 en voor meer informatie kun je de website http://www.kimsbeautyenpedicuresalon.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Kims beauty en pedicure salon staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Kims beauty en pedicure salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kims beauty en pedicure salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kims beauty en pedicure salon

Bezoekers bekeken ook