Kinga's Vegan Beauty

Schoonheidssalon Kinga's Vegan Beauty is gelegen aan de Kerklaan 82 in Rijswijk.

Meer informatie over Kinga's Vegan Beauty in Rijswijk

Op zoek naar een Beautysalon in Rijswijk? De deskundigen van Kinga's Vegan Beauty verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Kinga's Vegan Beauty ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Rijswijk.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Kerklaan 82 in Rijswijk. Kinga's Vegan Beauty kun je telefonisch bereiken via: 31 6 22511109 en voor meer informatie kun je de website http://www.kingaschoice.com/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Kinga's Vegan Beauty staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Kinga's Vegan Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinga's Vegan Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kinga’s Vegan Beauty

Bezoekers bekeken ook