Kiymet's Beauty Salon

Schoonheidssalon Kiymet's Beauty Salon is gelegen aan de Betje Wolffstraat 224 in Den Haag.

Meer informatie over Kiymet's Beauty Salon in Den Haag

Op zoek naar een Beautysalon in Den Haag? De deskundigen van Kiymet's Beauty Salon verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Kiymet's Beauty Salon ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Den Haag.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Betje Wolffstraat 224 in Den Haag. Kiymet's Beauty Salon kun je telefonisch bereiken via: 31 70 888 2841 en voor meer informatie kun je de website https://drimble.nl/bedrijf/den-haag/36247006/kiymet-s-beauty-salon.html raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Kiymet's Beauty Salon staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Kiymet's Beauty Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kiymet's Beauty Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kiymet’s Beauty Salon

Bezoekers bekeken ook