Larissa's Beautysalon

Schoonheidssalon Larissa's Beautysalon is gelegen aan de Grundelhof 24 in Harlingen.

Meer informatie over Larissa's Beautysalon in Harlingen

Op zoek naar een Beautysalon in Harlingen? De deskundigen van Larissa's Beautysalon verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Larissa's Beautysalon ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Harlingen.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Grundelhof 24 in Harlingen. Larissa's Beautysalon kun je telefonisch bereiken via: 31 6 11990089 en voor meer informatie kun je de website https://www.facebook.com/profile.php?id=100086700492226 raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Larissa's Beautysalon staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Larissa's Beautysalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Larissa's Beautysalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Larissa’s Beautysalon

Bezoekers bekeken ook