Lashgeeks schoonheidssalon

Schoonheidssalon Lashgeeks schoonheidssalon is gelegen aan de Kuipers-Rietbergpad 4 in Hoogvliet Rotterdam.

Meer informatie over Lashgeeks schoonheidssalon in Hoogvliet Rotterdam

Op zoek naar een Beautysalon in Hoogvliet Rotterdam? De deskundigen van Lashgeeks schoonheidssalon verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Lashgeeks schoonheidssalon ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Hoogvliet Rotterdam.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Kuipers-Rietbergpad 4 in Hoogvliet Rotterdam. Lashgeeks schoonheidssalon kun je telefonisch bereiken via: 31 6 14972298 en voor meer informatie kun je de website http://www.lashgeeks.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Lashgeeks schoonheidssalon staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Lashgeeks schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lashgeeks schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Lashgeeks schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook