Lique's Beauty Boutique

Schoonheidssalon Lique's Beauty Boutique is gelegen aan de Perzikenpad 3 in Wateringen.

Meer informatie over Lique's Beauty Boutique in Wateringen

Op zoek naar een Beautysalon in Wateringen? De deskundigen van Lique's Beauty Boutique verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Lique's Beauty Boutique ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Wateringen.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Perzikenpad 3 in Wateringen. Lique's Beauty Boutique kun je telefonisch bereiken via: 31 6 12143354 en voor meer informatie kun je de website http://www.liquesbeautyboutique.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Lique's Beauty Boutique staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Lique's Beauty Boutique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lique's Beauty Boutique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Lique’s Beauty Boutique

Bezoekers bekeken ook