Lisa's Beauty Palace

Nagelstudio Lisa's Beauty Palace is gelegen aan de Fats Wallerrode in Zoetermeer.

Meer informatie over Lisa's Beauty Palace in Zoetermeer

Op zoek naar een Beautysalon in Zoetermeer? De deskundigen van Lisa's Beauty Palace verwelkomen je graag in hun Nagelstudio om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Nagelstudio Lisa's Beauty Palace ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Zoetermeer.

De exacte locatie van deze Nagelstudio is te vinden aan de Fats Wallerrode in Zoetermeer. Lisa's Beauty Palace kun je telefonisch bereiken via: 31 6 83487065 en voor meer informatie kun je de website https://lisas-beauty-palace-1.salonized.com/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Lisa's Beauty Palace staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Lisa's Beauty Palace? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lisa's Beauty Palace het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Lisa’s Beauty Palace

Bezoekers bekeken ook