Looks by Lois

Schoonheidssalon Looks by Lois is gelegen aan de De Wieken 22 in Limmen.

Meer informatie over Looks by Lois in Limmen

Op zoek naar een Beautysalon in Limmen? De deskundigen van Looks by Lois verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Looks by Lois ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Limmen.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de De Wieken 22 in Limmen. Looks by Lois kun je telefonisch bereiken via: 31 6 20735758 en voor meer informatie kun je de website https://looks-by-lois.salonized.com/widget_bookings/new raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Looks by Lois staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Looks by Lois? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Looks by Lois het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Looks by Lois

Bezoekers bekeken ook