Majestic Nailstudio

Nagelstudio Majestic Nailstudio is gelegen aan de Gedempte Gracht 21 in Den Haag.

Meer informatie over Majestic Nailstudio in Den Haag

Op zoek naar een Beautysalon in Den Haag? De deskundigen van Majestic Nailstudio verwelkomen je graag in hun Nagelstudio om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Nagelstudio Majestic Nailstudio ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Den Haag.

De exacte locatie van deze Nagelstudio is te vinden aan de Gedempte Gracht 21 in Den Haag. Majestic Nailstudio kun je telefonisch bereiken via: 31 70 785 2477 en voor meer informatie kun je de website https://nl-nl.facebook.com/MajesticBeautyNail raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Majestic Nailstudio staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Majestic Nailstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Majestic Nailstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Majestic Nailstudio

Bezoekers bekeken ook