Melecha Skin & Beauty

Nagelstudio Melecha Skin & Beauty is gelegen aan de W. Pijperstraat 18 in Spijkenisse.

Meer informatie over Melecha Skin & Beauty in Spijkenisse

Op zoek naar een Beautysalon in Spijkenisse? De deskundigen van Melecha Skin & Beauty verwelkomen je graag in hun Nagelstudio om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Nagelstudio Melecha Skin & Beauty ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Spijkenisse.

De exacte locatie van deze Nagelstudio is te vinden aan de W. Pijperstraat 18 in Spijkenisse. Melecha Skin & Beauty kun je telefonisch bereiken via: 31 6 18137825 en voor meer informatie kun je de website raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Melecha Skin & Beauty staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Melecha Skin & Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Melecha Skin & Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Melecha Skin & Beauty

Bezoekers bekeken ook