Melex Hair & Beautysalon

Kapper Melex Hair & Beautysalon is gelegen aan de Binnenweg 176A in Heemstede.

Meer informatie over Melex Hair & Beautysalon in Heemstede

Op zoek naar een Beautysalon in Heemstede? De deskundigen van Melex Hair & Beautysalon verwelkomen je graag in hun Kapper om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Kapper Melex Hair & Beautysalon ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Heemstede.

De exacte locatie van deze Kapper is te vinden aan de Binnenweg 176A in Heemstede. Melex Hair & Beautysalon kun je telefonisch bereiken via: 31 23 200 3133 en voor meer informatie kun je de website https://www.melexbeauty.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Melex Hair & Beautysalon staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Melex Hair & Beautysalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Melex Hair & Beautysalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Melex Hair & Beautysalon

Bezoekers bekeken ook