Myrthe's Beautysalon

Schoonheidssalon Myrthe's Beautysalon is gelegen aan de Klippenweg 1 in Borne.

Meer informatie over Myrthe's Beautysalon in Borne

Op zoek naar een Beautysalon in Borne? De deskundigen van Myrthe's Beautysalon verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Myrthe's Beautysalon ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Borne.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Klippenweg 1 in Borne. Myrthe's Beautysalon kun je telefonisch bereiken via: 31 6 41160765 en voor meer informatie kun je de website http://www.myrthes-beautysalon.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Myrthe's Beautysalon staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Myrthe's Beautysalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Myrthe's Beautysalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Myrthe’s Beautysalon

Bezoekers bekeken ook