Peach skin & beauty

Schoonheidssalon Peach skin & beauty is gelegen aan de Simon Carmiggelthof 13 in Den Haag.

Meer informatie over Peach skin & beauty in Den Haag

Op zoek naar een Beautysalon in Den Haag? De deskundigen van Peach skin & beauty verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Peach skin & beauty ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Den Haag.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Simon Carmiggelthof 13 in Den Haag. Peach skin & beauty kun je telefonisch bereiken via: 31 6 43290766 en voor meer informatie kun je de website http://www.peachskinandbeauty.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Peach skin & beauty staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Peach skin & beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peach skin & beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Peach skin & beauty

Bezoekers bekeken ook