Pedicure Connie

Schoonheidssalon Pedicure Connie is gelegen aan de J.C. de Leeuwweg 20 in Breezand.

Meer informatie over Pedicure Connie in Breezand

Op zoek naar een Beautysalon in Breezand? De deskundigen van Pedicure Connie verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Pedicure Connie ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Breezand.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de J.C. de Leeuwweg 20 in Breezand. Pedicure Connie kun je telefonisch bereiken via: 31 6 20351986 en voor meer informatie kun je de website https://www.pedicure.nl/breezand/pedicure-conne raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Pedicure Connie staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Pedicure Connie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure Connie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Pedicure Connie

Bezoekers bekeken ook