Roxana Pedicure

Nagelstudio Roxana Pedicure is gelegen aan de Van Oldenbarneveldstraat 16 in Nieuw-Beijerland.

Meer informatie over Roxana Pedicure in Nieuw-Beijerland

Op zoek naar een Beautysalon in Nieuw-Beijerland? De deskundigen van Roxana Pedicure verwelkomen je graag in hun Nagelstudio om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Nagelstudio Roxana Pedicure ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Nieuw-Beijerland.

De exacte locatie van deze Nagelstudio is te vinden aan de Van Oldenbarneveldstraat 16 in Nieuw-Beijerland. Roxana Pedicure kun je telefonisch bereiken via: 31 6 30009801 en voor meer informatie kun je de website http://www.roxanapedicure.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Roxana Pedicure staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Roxana Pedicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roxana Pedicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Roxana Pedicure

Bezoekers bekeken ook